Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26554
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧуйко, Л. О.-
dc.contributor.advisorАкмен, В. О.-
dc.contributor.authorСтрогаль, М. О.-
dc.date.accessioned2023-03-14T09:19:45Z-
dc.date.available2023-03-14T09:19:45Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСтрогаль М. О. Рецептура нових солодких плиток, збагачених гемовим залізом. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Чуйко Л. О., Акмен В. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 299.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26554-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРецептура нових солодких плиток, збагачених гемовим залізомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_299.pdf219.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.