Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26516
Название: | Підвищення харчової цінності цукрових кондитерських виробів |
Авторы: | Запорожець, В. В. Кулик, О. О. |
Дата публикации: | 25-апр-2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Запорожець В.В., Кулик О.О. Підвищення харчової цінності цукрових кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 41 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26516 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-41.pdf | 135.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.