Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26516
Title: | Підвищення харчової цінності цукрових кондитерських виробів |
Authors: | Запорожець, В. В. Кулик, О. О. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Запорожець В.В., Кулик О.О. Підвищення харчової цінності цукрових кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 41 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26516 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-41.pdf | 135.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.