Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26514
Назва: Дослідження процесу зберігання маффінів підвищеної харчової цінності
Автори: Запаренко, Г. В.
Касабова, К. Р.
Давиденко, А. І.
Дата публікації: 25-кві-2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Запаренко Г.В.,Касабова К.Р., Давиденко А.І. Дослідження процесу зберігання маффінів підвищеної харчової цінності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 40
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26514
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-40.pdf136.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.