Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26514
Название: Дослідження процесу зберігання маффінів підвищеної харчової цінності
Авторы: Запаренко, Г. В.
Касабова, К. Р.
Давиденко, А. І.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Запаренко Г.В.,Касабова К.Р., Давиденко А.І. Дослідження процесу зберігання маффінів підвищеної харчової цінності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 40
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26514
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-40.pdf136.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.