Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2650
Назва: Розроблення лабораторного способу випікання хліба пшеничного з чабером
Автори: Костецька, К. В.
Супрун, А. О.
Мельник, Д. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Костецька К. В., Супрун А. О., Мельник Д. В. Розроблення лабораторного способу випікання хліба пшеничного з чабером. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 395-397 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2650
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-395-397.pdf320.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.