Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2650
Title: Розроблення лабораторного способу випікання хліба пшеничного з чабером
Authors: Костецька, К. В.
Супрун, А. О.
Мельник, Д. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Костецька К. В., Супрун А. О., Мельник Д. В. Розроблення лабораторного способу випікання хліба пшеничного з чабером. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 395-397 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2650
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-395-397.pdf320.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.