Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2650
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКостецька, К. В.-
dc.contributor.authorСупрун, А. О.-
dc.contributor.authorМельник, Д. В.-
dc.date.accessioned2022-07-05T10:48:40Z-
dc.date.available2022-07-05T10:48:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКостецька К. В., Супрун А. О., Мельник Д. В. Розроблення лабораторного способу випікання хліба пшеничного з чабером. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 395-397 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2650-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозроблення лабораторного способу випікання хліба пшеничного з чаберомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-395-397.pdf320.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.