Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2650
Title: | Розроблення лабораторного способу випікання хліба пшеничного з чабером |
Authors: | Костецька, К. В. Супрун, А. О. Мельник, Д. В. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Костецька К. В., Супрун А. О., Мельник Д. В. Розроблення лабораторного способу випікання хліба пшеничного з чабером. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 395-397 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2650 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-395-397.pdf | 320.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.