Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26497
Назва: Вплив плодів шовковиці на вуглеводно-амілазний комплекс пшеничного борошна
Автори: Загребна, ,А. О.
Борлова, В. В.
Ільїнська, А. А.
Дата публікації: 25-кві-2012
Бібліографічний опис: Загребна А.О., Борлова В.В., Ільїнська А.А. Вплив плодів шовковиці на вуглеводно-амілазний комплекс пшеничного борошна. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Горяйнова Ю. А., Полякова А. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 38
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26497
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-38.pdf135.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.