Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26497
Title: Вплив плодів шовковиці на вуглеводно-амілазний комплекс пшеничного борошна
Authors: Загребна, ,А. О.
Борлова, В. В.
Ільїнська, А. А.
Issue Date: 25-Apr-2012
Citation: Загребна А.О., Борлова В.В., Ільїнська А.А. Вплив плодів шовковиці на вуглеводно-амілазний комплекс пшеничного борошна. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Горяйнова Ю. А., Полякова А. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 38
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26497
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-38.pdf135.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.