Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 471 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Оцінювання хімічного складу масляного бісквіта з додаванням дієтичної добавки «клітковина ядер горіха волоського»Лисюк, Г. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г.
2011-05-19Плівкоутворюючі властивості вуглеводів нових гібридів кукурудзи для покриття хлібобулочних виробівЛисюк, Г. М.; Нєміріч, О. В.; Тимчук, С. М.
2011-05-19Екстракти лікарських рослин – перспективний напрям для виробництва харчових продуктів спеціального призначенняКузнєцова, І. В.
2011-05-19Дослідження показників черствіння безбілкового хліба для спеціального дієтичного споживанняЛуньова, О. С.; Кучерук, З. І.
2011-05-19Розробка соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировиниМалюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.
2011-05-19Дослідження стану жирової фази в мікроструктурі суспензії добавки із насіння льонуМахоніна, М. Ю.; Рашевська, Т. О.
2011-05-19Сучасні проблеми контролю безпечності та якості харчових продуктів, що містять ГМОКрайнюк, Л. М.; Федак, Н. В.
2011-05-19Перспективи використання цілого зерна у виробництві кашЛопата, О. О.; Терлецька, В. А.; Янюк, Т. І.; Зінченко, І. М.
2011-05-19Електромагнітна енергія нвч у сучасних технологіях вилучення оліїКухтіна, Н. М.; Контар, О. Я.
2011-05-19Характеристика енергії активації та ефективної в’язкості модельних розчинів структурованого продуктуМіскієвич, Т.; Гарнцарек, З.; Перцевий, М. Ф.; Савгіра, Ю. О.; Колесникова, М. Б.