Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 471 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
48
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011-05-19
Оцінювання хімічного складу масляного бісквіта з додаванням дієтичної добавки «клітковина ядер горіха волоського»
Лисюк, Г. М.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
2011-05-19
Плівкоутворюючі властивості вуглеводів нових гібридів кукурудзи для покриття хлібобулочних виробів
Лисюк, Г. М.
;
Нєміріч, О. В.
;
Тимчук, С. М.
2011-05-19
Екстракти лікарських рослин – перспективний напрям для виробництва харчових продуктів спеціального призначення
Кузнєцова, І. В.
2011-05-19
Дослідження показників черствіння безбілкового хліба для спеціального дієтичного споживання
Луньова, О. С.
;
Кучерук, З. І.
2011-05-19
Розробка соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини
Малюк, Л. П.
;
Давидова, О. Ю.
;
Балацька, Н. Ю.
2011-05-19
Дослідження стану жирової фази в мікроструктурі суспензії добавки із насіння льону
Махоніна, М. Ю.
;
Рашевська, Т. О.
2011-05-19
Сучасні проблеми контролю безпечності та якості харчових продуктів, що містять ГМО
Крайнюк, Л. М.
;
Федак, Н. В.
2011-05-19
Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш
Лопата, О. О.
;
Терлецька, В. А.
;
Янюк, Т. І.
;
Зінченко, І. М.
2011-05-19
Електромагнітна енергія нвч у сучасних технологіях вилучення олії
Кухтіна, Н. М.
;
Контар, О. Я.
2011-05-19
Характеристика енергії активації та ефективної в’язкості модельних розчинів структурованого продукту
Міскієвич, Т.
;
Гарнцарек, З.
;
Перцевий, М. Ф.
;
Савгіра, Ю. О.
;
Колесникова, М. Б.
Discover
Author
20
Павлюк, Р. Ю.
9
Погожих, М. І.
8
Одарченко, Д. М.
8
Погарська, В. В.
6
Лисюк, Г. М.
5
Акімова, Н. С.
5
Гаркуша, Н. М.
5
Козуб, В. О.
5
Лосєва, С. М.
5
Янчева, М. О.
.
next >
Has File(s)
471
true