Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30029
Title: Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш
Authors: Лопата, О. О.
Терлецька, В. А.
Янюк, Т. І.
Зінченко, І. М.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Лопата О.О., Терлецька В.А., Янюк Т.І., Зінченко І.М. Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С.48
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30029
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-48.pdf273.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.