Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30029
Title: | Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш |
Authors: | Лопата, О. О. Терлецька, В. А. Янюк, Т. І. Зінченко, І. М. |
Issue Date: | 19-May-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Лопата О.О., Терлецька В.А., Янюк Т.І., Зінченко І.М. Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С.48 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30029 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-48.pdf | 273.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.