Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2643
Назва: Оптимізація виробництва зерна пшениці спельти озимої хлібопекарського напряму вибором сорту
Автори: Любич, В. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Любич В. В. Оптимізація виробництва зерна пшениці спельти озимої хлібопекарського напряму вибором сорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 380-381 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2643
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-380-381.pdf292.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.