Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2643
Название: Оптимізація виробництва зерна пшениці спельти озимої хлібопекарського напряму вибором сорту
Авторы: Любич, В. В.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Любич В. В. Оптимізація виробництва зерна пшениці спельти озимої хлібопекарського напряму вибором сорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 380-381 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2643
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-380-381.pdf292.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.