Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2643
Название: | Оптимізація виробництва зерна пшениці спельти озимої хлібопекарського напряму вибором сорту |
Авторы: | Любич, В. В. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Любич В. В. Оптимізація виробництва зерна пшениці спельти озимої хлібопекарського напряму вибором сорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 380-381 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2643 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-380-381.pdf | 292.38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.