Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2643
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛюбич, В. В.-
dc.date.accessioned2022-07-05T10:37:24Z-
dc.date.available2022-07-05T10:37:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛюбич В. В. Оптимізація виробництва зерна пшениці спельти озимої хлібопекарського напряму вибором сорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 380-381 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2643-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОптимізація виробництва зерна пшениці спельти озимої хлібопекарського напряму вибором сортуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-380-381.pdf292.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.