Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26338
Название: Визначення хімічного складу баклажанів, що реалізуються на ринках міста Харкова
Авторы: Чергіна, І. О.
Научный руководитель: Овчиннікова, І. Ф.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Чергіна І. О. Визначення хімічного складу баклажанів, що реалізуються на ринках міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Овчиннікова І. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 262.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26338
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_262.pdf134.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.