Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26338
Title: Визначення хімічного складу баклажанів, що реалізуються на ринках міста Харкова
Authors: Чергіна, І. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Овчиннікова, І. Ф.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чергіна І. О. Визначення хімічного складу баклажанів, що реалізуються на ринках міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Овчиннікова І. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 262.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26338
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_262.pdf134.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.