Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26304
Название: Упровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на кавовому виробництві
Авторы: Скоромний, А. Ю.
Научный руководитель: Янушкевич, Д. А.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Скоромний А. Ю. Упровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на кавовому виробництві. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Янушкевич Д. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 255.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26304
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_255.pdf132.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.