Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26304
Title: Упровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на кавовому виробництві
Authors: Скоромний, А. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Янушкевич, Д. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Скоромний А. Ю. Упровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на кавовому виробництві. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Янушкевич Д. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 255.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26304
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_255.pdf132.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.