Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26292
Название: Моніторинг вмісту щавлевої кислоти та оксалатів у ботанічних сортах білих коренеплодів
Авторы: Пшенишна, А. В.
Научный руководитель: Ленерт, С. О.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Пшенишна А. В. Моніторинг вмісту щавлевої кислоти та оксалатів у ботанічних сортах білих коренеплодів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ленерт С. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 247.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26292
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_247.pdf131.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.