Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26278
Название: Розширення асортименту екструдованих сухих сніданків підвищеної харчової цінності
Авторы: Валевська, Л. О.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Валевська Л.О. Розширення асортименту екструдованих сухих сніданків підвищеної харчової цінності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Мардар М. Р. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 34
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26278
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-34.pdf136.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.