Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26278
Title: | Розширення асортименту екструдованих сухих сніданків підвищеної харчової цінності |
Authors: | Валевська, Л. О. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Валевська Л.О. Розширення асортименту екструдованих сухих сніданків підвищеної харчової цінності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Мардар М. Р. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 34 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26278 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-34.pdf | 136.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.