Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26277
Назва: Товарознавча характеристика якості та споживчих переваг макаронних виробів, що реалізуються в торговій мережі міста Харкова
Автори: Новосьол, А. В.
Науковий керівник : Буйнова, Н. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Новосьол А. В. Товарознавча характеристика якості та споживчих переваг макаронних виробів, що реалізуються в торговій мережі міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Буйнова Н. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 238.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26277
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_238.pdf132.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.