Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26277
Title: Товарознавча характеристика якості та споживчих переваг макаронних виробів, що реалізуються в торговій мережі міста Харкова
Authors: Новосьол, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Буйнова, Н. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Новосьол А. В. Товарознавча характеристика якості та споживчих переваг макаронних виробів, що реалізуються в торговій мережі міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Буйнова Н. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 238.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26277
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_238.pdf132.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.