Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26268
Название: Визначення фізико-хімічних показників якості продовольчих товарів
Авторы: Мофа, К. В.
Научный руководитель: Аксьонова, О. Ф.
Пілюгіна, І. С.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мофа К. В. Визначення фізико-хімічних показників якості продовольчих товарів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Аксьонова О. Ф., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 232.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26268
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_232.pdf148.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.