Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26250
Назва: | Перспективи використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології листкового тіста |
Автори: | Федак, Н. В. Діхтярь, А. М. Хаустова, Т. М. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Федак Н. В., Діхтярь А. М., Хаустова Т. М. Перспективи використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології листкового тіста: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 96-97. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26250 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19.11.2018 Розвиток харчов.-96-97.pdf | 160.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.