Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26250
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.contributor.authorДіхтярь, А. М.-
dc.contributor.authorХаустова, Т. М.-
dc.date.accessioned2023-03-13T10:28:21Z-
dc.date.available2023-03-13T10:28:21Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФедак Н. В., Діхтярь А. М., Хаустова Т. М. Перспективи використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології листкового тіста: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 96-97.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26250-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології листкового тістаuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.11.2018 Розвиток харчов.-96-97.pdf160.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.