Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26246
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКрикливець, Д. О.-
dc.contributor.authorНикифоров, Р. П.-
dc.date.accessioned2023-03-13T10:11:40Z-
dc.date.available2023-03-13T10:11:40Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКрикливець Д. О., Никифоров Р. П. Аналіз і перспективи розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі функціонального призначення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 91-92.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26246-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз і перспективи розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі функціонального призначенняuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
19.11.2018 Розвиток харчов.-91-92.pdf159.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.