Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26203
Назва: Gluten-free cupcake “lentis stolichny”
Інші назви: Кекс «Столичный чечевичный» – виріб без глютену
Автори: Shipareva, M.
Molchanova, E.
Shipareva, D.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Shipareva M., Molchanova E., Shipareva D. Gluten-free cupcake “lentis stolichny” (Кекс «Столичный чечевичный» – виріб без глютену): тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 75-76.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26203
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.11.2018 Розвиток харчов.-75-76.pdf204.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.