Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26203
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorShipareva, M.-
dc.contributor.authorMolchanova, E.-
dc.contributor.authorShipareva, D.-
dc.date.accessioned2023-03-13T07:15:06Z-
dc.date.available2023-03-13T07:15:06Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationShipareva M., Molchanova E., Shipareva D. Gluten-free cupcake “lentis stolichny” (Кекс «Столичный чечевичный» – виріб без глютену): тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 75-76.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26203-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleGluten-free cupcake “lentis stolichny”uk_UA
dc.title.alternativeКекс «Столичный чечевичный» – виріб без глютенуuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.11.2018 Розвиток харчов.-75-76.pdf204.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.