Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26150
Название: Упровадження плану НАССР на підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства
Авторы: Карбівнича, Т. В.
Тихонченко, Р. С.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Карбівнича Т. В., Тихонченко Р. С. Упровадження плану НАССР на підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 289-290
Серия/номер: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26150
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t1_15.05.19-289-290.pdf143.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.