Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26150
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карбівнича, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Тихонченко, Р. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-11T20:55:55Z | - |
dc.date.available | 2023-03-11T20:55:55Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Карбівнича Т. В., Тихонченко Р. С. Упровадження плану НАССР на підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 289-290 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26150 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 | - |
dc.title | Упровадження плану НАССР на підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-289-290.pdf | 143.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.