Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26149
Назва: Удосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродіння
Автори: Карбівнича, Т. В.
Лісніченко, О. О.
Карпенко, З. П.
Дата публікації: 15-тра-2019
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Карбівнича Т. В., Лісніченко О. О., Карпенко З. П. Удосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродіння. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 287-288
Серія/номер: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26149
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t1_15.05.19-287-288.pdf143.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.