Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26149
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарбівнича, Т. В.-
dc.contributor.authorЛісніченко, О. О.-
dc.contributor.authorКарпенко, З. П.-
dc.date.accessioned2023-03-11T20:48:59Z-
dc.date.available2023-03-11T20:48:59Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationКарбівнича Т. В., Лісніченко О. О., Карпенко З. П. Удосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродіння. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 287-288uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26149-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю та екологічна безпека;Секція 7-
dc.titleУдосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-287-288.pdf143.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.