Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26149
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карбівнича, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Лісніченко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Карпенко, З. П. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-11T20:48:59Z | - |
dc.date.available | 2023-03-11T20:48:59Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Карбівнича Т. В., Лісніченко О. О., Карпенко З. П. Удосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродіння. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 287-288 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26149 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 | - |
dc.title | Удосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродіння | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-287-288.pdf | 143.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.