Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26085
Назва: Спектрофотометричні дослідження концентрату соку чорниці, отриманого випарюванням з ІнТМО
Автори: Погожих, М. І.
Пак, А. В.
Пак, А. О.
Дата публікації: 15-тра-2019
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Пак А. В., Пак А. О. Спектрофотометричні дослідження концентрату соку чорниці, отриманого випарюванням з ІнТМО. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 277-278
Серія/номер: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26085
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t1_15.05.19-277-278.pdf163.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.