Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26085
Назва: | Спектрофотометричні дослідження концентрату соку чорниці, отриманого випарюванням з ІнТМО |
Автори: | Погожих, М. І. Пак, А. В. Пак, А. О. |
Дата публікації: | 15-тра-2019 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Погожих М. І., Пак А. В., Пак А. О. Спектрофотометричні дослідження концентрату соку чорниці, отриманого випарюванням з ІнТМО. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 277-278 |
Серія/номер: | Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26085 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-277-278.pdf | 163.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.