Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26085
Название: Спектрофотометричні дослідження концентрату соку чорниці, отриманого випарюванням з ІнТМО
Авторы: Погожих, М. І.
Пак, А. В.
Пак, А. О.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Погожих М. І., Пак А. В., Пак А. О. Спектрофотометричні дослідження концентрату соку чорниці, отриманого випарюванням з ІнТМО. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 277-278
Серия/номер: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26085
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t1_15.05.19-277-278.pdf163.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.