Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26078
Назва: Упровадження сучасних методів дослідження параметрів термодинамічних систем у викладання дисципліни «Теплотехнічні вимірювання та прилади»
Автори: Дьяков, О. Г.
Чеканов, М. А.
Дата публікації: 15-тра-2019
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дьяков О. Г., Чеканов М. А. Упровадження сучасних методів дослідження параметрів термодинамічних систем у викладання дисципліни «Теплотехнічні вимірювання та прилади». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 267-268
Серія/номер: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26078
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t1_15.05.19-267-268.pdf164.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.