Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26078
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дьяков, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Чеканов, М. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-11T14:24:34Z | - |
dc.date.available | 2023-03-11T14:24:34Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Дьяков О. Г., Чеканов М. А. Упровадження сучасних методів дослідження параметрів термодинамічних систем у викладання дисципліни «Теплотехнічні вимірювання та прилади». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 267-268 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26078 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6 | - |
dc.title | Упровадження сучасних методів дослідження параметрів термодинамічних систем у викладання дисципліни «Теплотехнічні вимірювання та прилади» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-267-268.pdf | 164.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.