Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26065
Название: Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографії
Авторы: Євлаш, В. В.
Потапов, В. О.
Пілюгіна, І. С.
Білий, Д. В.
Власенко, Г. С.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Євлаш В.В., Потапов В.О., Пілюгіна I.C. та ін. Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 259-260
Серия/номер: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26065
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t1_15.05.19-259-260.pdf170.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.