Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26065
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Потапов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Пілюгіна, І. С. | - |
dc.contributor.author | Білий, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Власенко, Г. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-11T13:13:47Z | - |
dc.date.available | 2023-03-11T13:13:47Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В.В., Потапов В.О., Пілюгіна I.C. та ін. Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 259-260 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26065 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6 | - |
dc.title | Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-259-260.pdf | 170.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.