Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26037
Title: | Вплив фракційного складу зерна ячменю на процес виробництва солоду |
Authors: | Олексієнко, В. О. Харитонова, А. І. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Олексієнко В. О., Харитонова А.І. Вплив фракційного складу зерна ячменю на процес виробництва солоду. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 227-228 |
Series/Report no.: | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26037 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-227-228.pdf | 186.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.