Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26037
Title: Вплив фракційного складу зерна ячменю на процес виробництва солоду
Authors: Олексієнко, В. О.
Харитонова, А. І.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Олексієнко В. О., Харитонова А.І. Вплив фракційного складу зерна ячменю на процес виробництва солоду. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 227-228
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26037
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-227-228.pdf186.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.