Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26025
Название: Визначення критерію для оцінки дисперсності м’ясних фаршів
Авторы: Дуб, В. В.
Лебединець, І. В.
Сабельніков, М. П.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Дуб В. В., Лебединець І. В., Сабельніков М. П. Визначення критерію для оцінки дисперсності м’ясних фаршів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 213-214
Серия/номер: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26025
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t1_15.05.19-213-214.pdf144.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.