Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25908
Назва: Особливості організації обліку посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу та виробничого інвентарю у закладах ресторанного господарства
Автори: Чабанюк, О. М.
Кузьмінська, К. І.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Чабанюк О. М., Кузьмінська К. І. Особливості організації обліку посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу та виробничого інвентарю у закладах ресторанного господарства. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції", 28 травня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 193-196.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25908
Розташовується у зібраннях:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovni napriamy udoskonal bukhhal obliku, audytu ta opodatkuv v umovakh_Yevrointehratsii_2019-193-196.pdf515.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.