Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25908
Назва: | Особливості організації обліку посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу та виробничого інвентарю у закладах ресторанного господарства |
Автори: | Чабанюк, О. М. Кузьмінська, К. І. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Чабанюк О. М., Кузьмінська К. І. Особливості організації обліку посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу та виробничого інвентарю у закладах ресторанного господарства. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції", 28 травня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 193-196. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25908 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osnovni napriamy udoskonal bukhhal obliku, audytu ta opodatkuv v umovakh_Yevrointehratsii_2019-193-196.pdf | 515.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.