Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25908
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧабанюк, О. М.-
dc.contributor.authorКузьмінська, К. І.-
dc.date.accessioned2023-03-10T13:40:10Z-
dc.date.available2023-03-10T13:40:10Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЧабанюк О. М., Кузьмінська К. І. Особливості організації обліку посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу та виробничого інвентарю у закладах ресторанного господарства. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції", 28 травня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 193-196.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25908-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleОсобливості організації обліку посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу та виробничого інвентарю у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.