Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25908
Название: | Особливості організації обліку посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу та виробничого інвентарю у закладах ресторанного господарства |
Авторы: | Чабанюк, О. М. Кузьмінська, К. І. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Чабанюк О. М., Кузьмінська К. І. Особливості організації обліку посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу та виробничого інвентарю у закладах ресторанного господарства. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції", 28 травня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 193-196. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25908 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osnovni napriamy udoskonal bukhhal obliku, audytu ta opodatkuv v umovakh_Yevrointehratsii_2019-193-196.pdf | 515.17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.