Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25908
Title: | Особливості організації обліку посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу та виробничого інвентарю у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Чабанюк, О. М. Кузьмінська, К. І. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Чабанюк О. М., Кузьмінська К. І. Особливості організації обліку посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу та виробничого інвентарю у закладах ресторанного господарства. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції", 28 травня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 193-196. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25908 |
Appears in Collections: | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Osnovni napriamy udoskonal bukhhal obliku, audytu ta opodatkuv v umovakh_Yevrointehratsii_2019-193-196.pdf | 515.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.