Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25908
Title: Особливості організації обліку посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу та виробничого інвентарю у закладах ресторанного господарства
Authors: Чабанюк, О. М.
Кузьмінська, К. І.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Чабанюк О. М., Кузьмінська К. І. Особливості організації обліку посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу та виробничого інвентарю у закладах ресторанного господарства. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції", 28 травня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 193-196.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25908
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.