Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25794
Назва: Перспективи виробництва напівфабрикатів із регульованою емульгуючою здатністю
Автори: Бенда, М. Ю
Дата публікації: 25-кві-2012
Бібліографічний опис: Бенда М.Ю.Перспективи виробництва напівфабрикатів із регульованою емульгуючою здатністю. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Трощій Т. В.. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 4
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25794
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-4.pdf136.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.