Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25794
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБенда, М. Ю-
dc.date.accessioned2023-03-09T17:18:50Z-
dc.date.available2023-03-09T17:18:50Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationБенда М.Ю.Перспективи виробництва напівфабрикатів із регульованою емульгуючою здатністю. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Трощій Т. В.. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 4uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25794-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleПерспективи виробництва напівфабрикатів із регульованою емульгуючою здатністюuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-4.pdf136.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.